Париж с “Wizz Air” за април, май и юни 2013

ЕкскурзииСамолетни екскурзии

 Цена: 729 лв
Категории екскурзии: Париж самолет на супер цени
Продължителност: 4 дни

2 април 2013 – 29 юни 2013
Отпътуване – вторник или събота

Програма
Предлагаме Ви промоционални пакети с 3 или 4 нощувки в Париж. Цените са валидни от 4 април до 29 юни 2013 при отпътуване всеки вторник или събота
„Wizz Air” e ниско тарифна авиокомпания. Лети от Терминал 1 на летище София до летище Бове, разположено на около 70 км от центъра на Париж. В пакетната цена е заложена цена на самолетния билет (вкл.летищни такси), в която е включен 1 брой ръчен багаж до 10 кг. Багаж за чекиране в багажното отделение на самолета се доплаща – 49 лв в една посока за 1 брой багаж до 30 кг. Чекирането става онлайн („Руал Травел” може да го извърши вместо Вас). Трява да се явите на летището с принтирана бордна карта около два часа преди полета Ви. Ако желаете да бъдете чекирани на летището, доплащате такса от 20 лв. в една посока на човек. Безплатни напитки и храна на борда не се предлагат.
Свободните места по посочените цени са ограничени. Резервация се прави срещу внесен депозит в размер на 50% от цената и сключен договор за организирано пътуване.
Доплащането се извършва най-късно 10 дни преди датата на отпътуването. При отказ на клиента от пътуване Руал Травел възстановява стойността на пакета, според общите си условия, като при издаден самолетен билет влизат в сила анулационните условия на авиопревозвача.

ХОТЕЛ Цена на човек в двойна стая Доплащане за единична стая
MONTMARTROIS 2 * 729 лв 140 лв
VICTORIA 2* 769 лв 229 лв
MONDIAL 3* 899 лв 299 лв

 Цената включва:
Самолетен билет с Wizz Air
Летищни такси
Съответния брой нощувки в избрания от Вас хотел

Цената не включва:
Трансфер
Екскурзоводски улсуги
Медицинска застраховка. При желание на клиентите, може да бъде изготвена такава с общо покритие 10 000 евро и включен асистанс, с доплащане 2 лв на човек на ден
Трансфер
Багаж

Авиокомпанията предлага трансфери с автобус:
летище Бове – Порт Майо, Париж или обратно – 30 лева на човек в една посока
летище Бове – хотел в Париж или обратно – 62 лв на човек в една посока

Възможно е офертите да бъдат изготвени с по-голям престой от предложените 3 нощувки.

Възможно е да бъдат изготвени оферти за 3 или 4 нощувки в хотел в Дисниленд Париж и карта за ползване на атракциите в Дисниленд парк и Дисни Студио.

Екскурзоводска програма в Париж – по заявка

Забележка:
Цените са валидни за пътувания в периода 02.04.2013 – 29.06.2013 с изключение на салонни периоди и празнични дни.